Puncte de interes

În satul Bocicoiu Mare se află sediul Primăriei comunei Bocicoiu Mare, Postul local de Poliție, Dispensarul uman (cu două cabinete medicale), Școală cu clasele I-VIII, cu un număr de 72 elevi, Grădiniță pentru copii cu un efectiv de 34 copii, Biblioteca publică, Căminul cultural cu 100 locuri și Gara CFR.

În satul Crăciunești se află Școala cu clasele I-VIII, cu un efectiv de 125 elevi, Grădinița pentru copii cu un efectiv de 53 copii, Dispensarul veterinar cu un medic și Căminul cultural cu 70 locuri.

În satul Tisa se afla Școala cu clasele I-VIII, cu un efectiv de 89 elevi, Grădinița pentru copii cu un efectiv de 45 copii și Căminul cultural cu 100 locuri.

În satul Lunca la Tisa se afla Școala cu clasele I-VIII, cu un efectiv de 72 elevi, Grădinița pentru copii cu un efectiv de 34 copii și Clubul pentru tineret cu 70 locuri.

În comună sunt 8 biserici din care:
– în Bocicoiu Mare, Biserica ortodoxă ucraineană și Biserica romano-catolică;în Crăciunești, Biserica ortodoxă și Biserica greco-catolică;
– în satul Tisa, Biserica ortodoxă, Biserica romano-catolică și Biserica greco-catolică,
– iar în casa particulară Ivanciuc Vasile se afla Casa de rugăciuni al Organizației „Martorii lui Iehova”;
– în satul Lunca la Tisa, biserica ortodoxă ucraineană și o Casă de Rugăciuni la Nr. 54/A al Organizației „Martorii lui Iehova”.

Ultima actualizare: 12:59 | 13.05.2024

Sari la conținut